BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.
Intoarce-te la pagina principala

 
Click pe poza pentru mariere
VIDEO
Lautarii au dat startul petrecerilor de Revelion 2014 in Smeeni
 
Lăutari, distracție și voie bună de Revelion 2014 in centrul Smeeni-ului. 01.01.2014
Ca in fiecare an, la trecerea dintre ani, distracția si voia buna au fost nelipsite la Smeeni. Anul acesta insa si-au făcut apariția in peisaj si lăutarii, care au dat tonul petrecerii la unul din barurile din centrul localității.
Inima petrecerilor de Revelion din Smeeni a pompat multa veselie, distracție si băutura in trei locuri din localitate: La Babani, La Tilica si la Daria Caffe.
Aici cei care au ales sa-si petreacă Revelionul 2014 s-au întrecut in a căuta cat mai multe modalitati de a se simti bine si a se distra la cumpăna dintre ani.

La miezul noptii cu totii au iesit afara si timp de circa 15 minute centrul localității a rasunat de pocniturile si de bubuiturile petardelor sau focurilor de artificii care au luminat cerul.

Daca la Babani majoritatea celor prezenți, la vederea camerei de luat vederi s-au ferit în a-si arata felul in care se distrează si se simt bine, fetele nu au ezitat sa se miște la un momentdat pe ritmuri de manele, afisand toalete care mai de care mai provocatoare. 

La Tilică, lautarii au "supt" toți banii celor circa 15 persoane prezente, aici fiind cel mai scump Revelion. Imediat dupa miezul noptii si pana dimineata in apropierea orelor 7.00, aici au curs rauri de sampanie, iar distracția a fost la ea acasa. 

La Daria Caffe cei aprox. 30 de tineri care au închiriat localul pentru petrecerea de revelion s-au dezlănțuit pe ritmuri de manele aproape toata noaptea distrându-se, dupa cum ei insisi au spus,  la cote maxime.

De remarcat faptul ca deși au petrecut in locații diferite, unii dintre tineri au ales sa facă "naveta" intre cele trei localuri, vrând sa facă parca un fel de comparație despre felul in care se distrează fiecare.