bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.
Intoarce-te la pagina principala

 
Click pe poza pentru marire
Urmariti mai jos, imagini video de la aceasta sarbatoare
La aniversare au fost prezenti aproape 100 de invitati, foste si actuale cadre didactice, personalitati locale si judetene, oameni de valoare pentru Smeeni
 
Aniversarea a 150 de ani de scoala la Smeeni - 14.06.2014
14 iunie 2014, zi cu totul deosebită pentru Smeeni, ziua in care s-au împlinit 150 de ani de când s-a înființat prima școală în această localitate.
Organizata și desfășurată bineînțeles în incinta școlilor din Smeeni, școala nouă și veche, sărbătoarea celor 150 de ani de învățământ la Smeeni a debutat în jurul orelor 10.00, cu primirea invitaților: foști și actuali profesori, foști elevi ce s-au realizat și au ajuns persoane importante, fii ai satului, personalități locale și județene.


Cu emoție fiecare dintre cei invitați au vizitat mai apoi incinta școlii, depănând amintiri cu foștii colegi sau profesori, după care a avut loc o sjujbă religioasă organizată de cei cinci preoți prezenți.
După cuvântul d-l director Nicu Dicianu a avut loc și dezvelirea unei plăci aniversare cu numele directorilor care au condus școala din Smeeni începând cu anul 1950.

Programul desfășurat la școala nouă din Smeeni s-a încheiat în jurul orelor 11.30,  după ce o parte dintre cei invitați au luat cuvântul, fiecare amintindu-și cu emoție momente din viața petrecută aici, ca profesor ori ca elev.

Programul a continuat mai apoi, la școala veche, de lângă primărie, unde invitații au fost încântați și surprinși cu un program artistic extraordinar, cu titlul "Pe aripi de dor...", in care actorii principali au fost preșolarii și elevii ce studiază astazi la grădinița și școala din Smeeni.

Ziua s-a încheiat la sala de sport din localitate, unde "La masa amintirilor..." s-au depănat amintiri și momente deosebite din ceea ce înseamnă sau a însemnat învățământul la Smeeni.
POZE gasiti aici