bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.
Intoarce-te la pagina principala

 
Click pe poza pentru marire
VIDEO
Bordurile vor fi vopsite in alb si rosu pe DN 2C in toata localitatea Smeeni
 
A inceput infrumusetarea Smeeni-ului. "Fenomenul Bradeanu" prinde roade si aici 21.07.2014
Iată ca încet, încet modelul localitatii Bradeanu, declarata cea mai frumoasa comuna din judetul Buzau, începe sa prindă roade și la Smeeni. De cateva zile a inceput un amplu proces de înfrumusețare a localității, începând de la intrare, dinspre târg și continuând către centrul localității. Mai precis au început să se vopsească bordurile, să se taie toate buruienele de pe scuarul de lângă șosea, urmând ca aici să se planteze flori. Toate acestea sunt realizate de către angajații care lucrează la primărie si beneficiază de ajutorul minim garantat (ajutorul social). Înarmați cu sape, cazmale și greble precum și cu pensule și vopsea pentru borduri, aceștia desfășoară orele de muncă in scopul schimbării aspectului localității.
Inițiativa primăriei este cât se poate de lăudabilă si ar putea fi pusă pe seama faptului că, de curând localitatea vecină Brădeanu, a fost declarată cea mai frumoasa comuna din județul Buzău, iar modelul acesteia ar putea să prindă roade și la Smeeni. Cei mai mulți dintre locuitorii de aici apreciază efortul și munca depusa pentru schimbarea aspectului comunei, însă unii sunt sceptici că această curățenie și peisajul vor fi și menținute. Sunt voci care acuză proprietarii de vaci că nu au grijă de aceasta, atunci când pleacă și vin de la păscut, deoarece de cele mai multe ori animalele calcă și distrug spațiul verde de lângă curțile oamenilor, dar mai ales florile plantate pe scuarul de lângă șosea. De aceea este nevoie ca oamenii sa conștientizeze că stă la îndemână fiecăruia să păstreze ceea ce cu multă trudă se face în aceste zile.
De asemenea, considerăm că aici un rol foarte important îl poate avea și primăria împreună cu consiliul local, inițiind poate un proiect de hotărâre prin care proprietarii de animale, care nu au grijă de acestea, atunci când pleacă ori vin de la păscut sa fie amendați. Numai așa oamenii vor conștientiza faptul că domeniul public deși nu este al lor, trebuie menținut și păstrat îngrijit.